За нас

Учебен център към салони „Венера“ е съобразен изцяло с всички изисквания за качествено съвременно обучение. Курсовете се провеждат в реална работна среда, където материалната база осигурява спокойно и комфортно практическо и теоретично обучение.

Часовете по теория, практика и стажът се провеждат в учебен център „Венера“ – кв. „Суха река“, бул. „Ботевградско шосе“ 49.

Учебните материали, необходими за курса, са осигурени, за да бъде Вашата подготовка качествена и пълноценна. Ще имате възможност да извършите реално и нееднократно всички процедури, залегнали в учебните планове и програми.Предлагаме Ви високо качество и конкурентност на услугите,адаптирани и гъвкави обучителни програми,квалифициран и опитен преподавателски екип!

Станете част от нашата обучителна система, която е естествен резултат от процеса на развитие на салони за красота „Венера”

Създадохме специална програма, по която подготвяме специалисти според съвременните изисквания в тази сфера. В нея предаваме знанията, които сме получили в нашия над 20-годишен опит и благодарение на хилядите ни доволни клиенти.

Професионално обучение

Курсовете се провеждат в реална работна среда, давайки възможност за практическо и теоретично обучение. Всички учебни материали, необходими за курса, ще Ви бъдат осигурени. Ще имате възможност да извършвате многократно всички процедури от учебните планове и програми под ръководството на нашите опитни преподаватели.

След успешно преминато обучение предлагаме и работа на завършилите курсисти.

УЦ ВЕНЕРА
Научи се от успелите

Запиши се