Маникюр и педикюр

button

Модул Маникюр и педикюр

800лв.
продължителност – 1 месец

Цял курс

3000лв.
продължителност – 4 месецa

Модул Ноктопластика

800лв.
продължителност – 1 месец

УЦ ВЕНЕРА
Научи се от успелите

Запиши се