За нас

Научи се от успелите

Учебен център „Венера“ е естествен резултат от процеса на развитие на веригата за красота „Венера fashion studios”.

След 15 успешни години на пазара на услугите за красота, ние най-добре от всички знаем какъв е завършеният вид на един професионалист от нашия бранш, какви са качествата, уменията и квалификацията, които биха го довели до добра реализация.

За да бъдеш добър в професията си е необходимо да се учиш от успелите, а салони „Венера“ са символ на успеха в нашето поприще. Затова създадохме свой център за обучение, в който да подготвяме специалисти, отговарящи на съвременните изисквания на пазара и в който да предадем знанията, които сме получили в резултат от дългогодишния си опит от реална работа с клиенти.

Професионално обучение

Учебен център „Венера“ е съобразен изцяло с всички изисквания за качествено съвременно обучение. Курсовете се провеждат в специално създаден за целта учебен център, където материалната база осигурява спокойно и комфортно практическо и теоретично обучение.

Часовете по теория, практика и стажът се провеждат в учебен център „Венера“ – кв. „Суха река“, бул. „Ботевградско шосе“ 49.

Всички помагала и учебни материали, необходими за курса, ще Ви бъдат осигурени, за да бъде Вашата подготовка качествена и пълноценна. Ще имате възможност да извършите реално и нееднократно всички процедури, залегнали в учебните планове и програми под вещото ръководство на нашите опитни преподаватели. Предлагаме Ви високо качество и конкурентност на услугите,адаптирани и гъвкави обучителни програми,квалифициран и опитен преподавателски екип!